Aktivitetet

Më poshtë gjeni të gjitha aktivitetet e zhvilluara nga Shoqata e Juristëve Norma:

Debat në Gjakovë – NORMA

Debat në GJakovë – NORMA Shoqata e Juristëve Norma me partnerin e saj Organizatën Jo-Qeveritare Zensko Pravo, nga Mitrovica e Veriut dhe në bashkëpunim me

Norma festoi 12 vjetorin e themelimit

Norma festoi 12 vjetorin e themelimit Shoqata e Juristëve Norma më datën 19 janar 2011 festoi 12 vjetorin e themelimit dhe të saj. Në manifestimin

Close Menu