Takimi online rreth projektit: “Kosova dhe rezistenca ndaj antibiotikëve”


Valbona Salihu, drejtoresha ekzekutive e Shoqates se Juristëve Norma, mori pjesë sot ne takimin elektronik të organizuar nga Dajana Berisha, drejtoreshë ekzekutive e organizates Fondacioni i Iniciativave Qytetare(FIQ).

Takimi u mbajt edhe me koalicionin e tri organizatave jo qeveritare, KOMS si lidere e koalicionit dhe Norma-s e AKCG, lidhur me aktivitetet e Projektit: “Kosova dhe rezistenca ndaj antibiotikeve”.
Ky projekt kater mujor do te realizohet ne 32 komuna te Kosovës.
Ne takim u diskutua lidhur me pershtatjen e formave te realizimit te projektit ne kete gjendje te jashtëzakonshme.
Projekti do te realizohet ne forme virtuale me perfitues te projektit.

Close Menu